Bemiddelingskosten

Krijg direct bemiddelingskosten terug.

Bemiddelingskosten betaald?

Bemiddelingskosten zijn vaak onterecht.
Bumarang Contractkosten en bemiddelingskosten 1

Heb je de woonruimte via een verhuurmakelaar gevonden? Dan is de kans groot dat jij bemiddelingskosten hebt betaald. In de meeste gevallen mag dit niet.

Als de makelaar ook werkzaamheden voor de verhuurder verricht dan mag hij bij de huurder geen kosten in rekening brengen. Heeft de woning op de website van de makelaar gestaan? Dan doet hij dit voor de verhuurder en mogen er bij de huurder geen kosten in rekening worden gebracht. Is de makelaar ook de beheerder? Dan werkt hij voor de verhuurder.

Heb je de eerste maand huur en borg aan de makelaar betaald in plaats van aan de verhuurder? De makelaar werkt op dat moment voor de verhuurder. Als de makelaar ook werkzaamheden voor de verhuurder verricht en je moet toch bemiddelingskosten betalen dan is dat onterecht. Je kunt de bemiddelingskosten tot vijf jaar terugvorderen.

Bumarang Contractkosten en bemiddelingskosten 1

Terugvorderen bemiddelingskosten

Zelf bemiddelingskosten terugvorderen vaak lastig.
Bumarang Contractkosten en bemiddelingskosten 2
Bumarang Contractkosten en bemiddelingskosten 2

Het terugvorderen van bemiddelingskosten is lastig. In de meeste gevallen moet je zelfs naar de rechter om het bedrag terug te vorderen. Het starten van een procedure bij de rechter kost veel geld.

De meeste huurders kunnen niet zelf een procedure starten en hebben hulp nodig van een advocaat. Een advocaat brengt kosten in rekening waardoor het erg duur wordt om de contractkosten terug te vorderen. Hierdoor is het vaak niet de moeite waard.

Bemiddelingskosten terugkrijgen

Direct bemiddelingskosten terug, zonder gedoe.
Bumarang Contractkosten en bemiddelingskosten 3

Bumarang maakt het mogelijk om direct bemiddelingskosten terug te krijgen. Op basis van jouw situatie  bepaalt Bumarang hoeveel jij kunt krijgen.

Ga je akkoord met het aanbod van Bumarang? Bumarang betaalt jou direct. In ruil daarvoor neemt Bumarang het recht over om tegen de bemiddelaar te procederen. Deze procedures zijn geheel voor rekening en risico van Bumarang. Je merkt hier dus niets van.

In de procedure worden de bemiddelingskosten teruggevorderd. Bumarang hoopt dat de bemiddelaar meer moet terug betalen dan het bedrag dat jij van Bumarang hebt ontvangen. Het verschil is de winst van Bumarang. Komt er minder terug, dan is dat ons risico.

Bumarang Contractkosten en bemiddelingskosten 3

Weten of jij bemiddelingskosten kunt terugkrijgen?

In een paar stappen jouw bemiddelingskosten terug.

Laat ons weten hoeveel bemiddelingskosten jij hebt betaald

Om een aanbod te krijgen stuur je Bumarang een bericht waarin je vertelt hoeveel bemiddelingskosten jij hebt betaald. Dit kan per e-mail of WhatsApp: (06) 15 40 13 74.

Ontvang een aanbod

Op basis van je situatie doen we je een aanbod. Is dit aanbod voor jou akkoord, dan sturen we je een elektronische overeenkomst waarmee je gebruik kunt maken van onze dienstverlening.

Onderteken de overeenkomst

De overeenkomst ontvang je per e-mail en kun je online ondertekenen. Na ondertekening ontvang je hiervan een digitale kopie.

Ontvang geld op je rekening

Na ondertekening maken we direct het overeengekomen bedrag over op je rekening. Meestal ontvang je het bedrag nog dezelfde dag.

Contact

Stuur een e-mail of laat ons contact met jou opnemen.
×