Ervaringen

Bekijk hier de ervaringen van anderen met Bumarang.
Bumarang
0.7
powered by Facebook
Tom Kerkhoff
Tom Kerkhoff
2018-06-15T18:28:09+0000
Transparant en effectief gaat Bumarang te werk! Ze verrichten goed werk door de woekerprijzen en servicekosten in de particuliere huursector aan te pakken. Ze handelen snel, zodat jij terug krijgt waar je recht op hebt zonder zelf te hoeven procederen met dure advocaten!
Marjolein Claassen
Marjolein Claassen
2018-03-14T09:35:28+0000
Uitstekende en vooral snelle service! Heel goed contact gehad met de heer Mathijs Betten. Voor herhaling vatbaar!
Mathieu Wonink
Mathieu Wonink
2017-11-29T21:55:23+0000
Professionele en betrouwbare dienstverlening . Heb je in het verleden teveel betaald voor je onzelfstandige huurruimte? Dan is Bumarang het perfecte bedrijf. Geen eindeloos juridisch proces, maar snel resultaat.
Bumarang
4.6
powered by Google
Dominique Dolman
Dominique Dolman
09:32 01 Dec 17
I have a good experience with them. They provide a good service and they do what they promiss. And quick responses.
Vera van der Loo
Vera van der Loo
19:02 14 Apr 18
Na wat gedoe met mijn huisbaas hoorde ik via via van dit bedrijf. Ik stuurde een mail en kreeg al snel een vriendelijke reactie. De opties werden mij begrijpelijk uitgelegd en al snel zijn wij tot een overeenkomst gekomen. Duidelijke uitleg, snelle afhandeling, helemaal top!
Bart Buitenhuis
Bart Buitenhuis
18:48 14 Apr 18
Al tweemaal heeft Bumarang mij uitstekend geholpen. Wat mij vooral erg goed bevalt is de manier waarop de soms ingewikkelde materie erg begrijpelijk en uitgebreid uitgelegd wordt. Contact opnemen is erg laagdrempelig en zij zijn erg behulpzaam. Geen slecht woord over te zeggen.
Marjolein van Dijk-Claassen
Marjolein van Dijk-Claassen
10:37 14 Mar 18
Super goede en vooral snelle service! Mocht het in de toekomst nogmaals nodig zijn, zal ik zeker weer contact opnemen met hen!
Chiel Overkamp Films
Chiel Overkamp Films
13:36 18 Jan 18
Na het lezen van een advertentie op Facebook zag ik dat ik bij mijn huurhuis waar ik 6 (!) jaar zat te veel servicekosten betaalde. Dat wist ik zelf ook al wel (hoe vroeg 4 mensen 60 euro voor tv/internet bijvoorbeeld) maar wist niet dat hij dat ieder jaar moest specificeren. En het teveel aan geld terug moest storten. Door 'gedoe' het nooit gedaan, maar Bumarang wél. Snel contact, duidelijk, via telefoon en Whatsapp. Vriendelijke man, goede antwoorden op de vragen, geld binnen 1 dag op rekening. Perfect.
Viola Schmit
Viola Schmit
20:40 06 Jun 18
Hele goede ervaring gehad met Bumarang. Goede manier om toch nog geld terug te krijgen van een oneerlijk huurcontract. Snel en vriendelijk geholpen!
Tom KERKHOFF
Tom KERKHOFF
18:32 15 Jun 18
Transparant en effectief gaat Bumarang te werk! Ze verrichten goed werk door de woekerprijzen en servicekosten in de particuliere huursector aan te pakken. Ze handelen snel, zodat jij terug krijgt waar je recht op hebt zonder zelf te hoeven procederen met dure advocaten!
Jeroen de Vries
Jeroen de Vries
17:05 18 Jun 18
Goed geholpen en geïnformeerd, alle vragen werden (snel) behandeld en beantwoord. Zonder een heel juridisch proces in te hoeven kan je gemakkelijk een vergoeding krijgen voor bijv. te veel betaalde servicekosten en/of nutsvoorzieningen. Er wordt vrijblijvend een aanbod gedaan voor je (oude) huurcontract waarbij je vervolgens zelf kan beslissen of je daar mee akkoord gaat.
Maaike van der Put
Maaike van der Put
20:28 19 Jun 18
Vriendelijke mensen, snel het geld op je bankrekening en geen zorgen meer. Super!
Rick van Alphen
Rick van Alphen
15:01 22 Jun 18
Nadat ik een brief ontving van Bumarang besloot ik telefonisch contact te zoeken. Ik vermoedde al langere tijd dat ik teveel servicekosten betaal maar wist niet zeker hoe ik dit aan moest pakken. Al mijn vragen werden vriendelijk en duidelijk beantwoord. Er is snel een overeenkomst getroffen en na enkele dagen is alles afgehandeld.
Tim Sipkes
Tim Sipkes
10:09 24 Jun 18
Door middel van een brief werd ons studentenhuis op de hoogte gebracht van het feit dat wij servicekosten konden terugkrijgen van onze huisbaas, die ons hier nooit over geïnformeerd heeft. Ik en nog een huisgenoot zijn op de brief ingegaan en zo zijn wij in contact gekomen met Bumarang. Bumarang heeft naar onze huurovereenkomsten gekeken en geoordeeld dat wij inderdaad te veel servicekosten hebben betaald, en dus een deel zouden kun terugkrijgen. Bumarang heeft snel het geld naar ons overgemaakt en al onze vragen snel beantwoord. Zowel qua service alsook effectiviteit ben ik tevreden over Bumarang!
Melvin Groenhof
Melvin Groenhof
09:20 04 Jul 18
Top bedrijf! Helpt studenten die al een (lange) tijd teveel betalen aan huur. Duidelijke en vriendelijke hulp. Goed aanbod gekregen en binnen een dag het geld op mijn rekening. Goeie zaak dit! (Y)
Julie Albertsz
Julie Albertsz
10:38 18 Jul 18
Heel snel geholpen had geen twijfels en geld werd de zelfde dag overgemaakt!
Robin
Robin
12:07 08 Aug 18
Zeer goede ervaring met deze instantie, via whatsapp wordt er snel en duidelijk antwoord gegeven op vragen. Na het inwinnen van wat informatie werd er een aanbod gedaan. De afhandeling was zeer snel en transparant. Minpuntje was dat de terugvordering van contractkosten niet gelijk opgepakt kan worden obv het bedrag.
Tommy Van Beeck
Tommy Van Beeck
16:48 14 Aug 18
Snel en adequaat geholpen met de terugvordering mbt bemiddelingskosten. Contact en afhandeling verliep uitstekend. Ook de mogelijkheid om de vereiste documenten online te signeren werkte perfect wat een hoop tijd en moeite heeft bespaard. Fijne organisatie!
Pim Janmaat
Pim Janmaat
10:56 21 Sep 18
Heel goed, snel vriendelijk geholpen. Bumerang geeft via mail en whatsapp snel antwoord op al je vragen en zoekt samen met jou uit hoeveel je teveel hebt betaald. Ze doen je een voorstel waarna je online een overeenkomst kan tekenen. Kost weinig tot geen moeite. Kan het iedereen aanbevelen!
Fatima H.
Fatima H.
08:03 05 Oct 18
Goede ervaring met het team van Bumarang! Ik heb gehuurd bij Staate Beheer maar had altijd gedoe met hen. Hun vroegen teveel kosten voor de vloer en zelfs kosten voor meubels, terwijl alle meubels van mij waren! Bumarang heeft mij heel goed geholpen met mijn situatie.
Domingo Rodriguez
Domingo Rodriguez
12:45 05 Oct 18
Toen ik een woning had gevonden moest ik bemiddelingskosten betalen aan Duinzigt. Dit was toen een maand huur en daar kwam de btw nog overheen! Inmiddels weet ik dat dit niet mag omdat de woning op hun eigen website stond. Bumarang heeft mij goed geadviseerd over mijn mogelijkheden om de bemiddelingskosten terug te krijgen.
Raiesa Sahebdin
Raiesa Sahebdin
14:21 24 Oct 18
Ik heb een goede ervaring gehad met Bumarang. Op basis van mijn verzonden huurcontract zagen ze dat ik teveel betaal aan servicekosten. Na het ondertekenen van hun documenten, kreeg ik een bedrag teruggestort en dit allemaal in korte tijd. Verder was het contact met Bumarang fijn, kreeg snel reactie terug en het was erg duidelijk.
Benjamin Kuling
Benjamin Kuling
18:06 13 Aug 19
Dit zijn echt meesters in hun vak. Hoe ze mij in mijn strijd hebben bij gestaan is niet in geld uit te drukken.
Arnout Hengeveld
Arnout Hengeveld
09:57 19 Aug 19
Eerst heb ik zelf geprobeerd mijn veel te hoge servicekosten terug te krijgen: na vier maanden zeuren geen enkel resultaat. Ik had weinig zin om de huurcommissie in te schakelen en naar de rechter te stappen, dus koos ik voor Bumarang. Voor een mooi bedrag, dat de volgende dag op mijn rekening stond, namen zij het proces over. Mijn huisbaas begon wel wat te sputteren toen bleek dat zijn 'extra' inkomstenbronnetje was drooggevallen. Bumarang heeft hem echter snel weten te overtuigen hier geen contact meer met ons over op te nemen, en daar heeft hij zich vervolgens aan gehouden. Na het proces stelde de huisbaas mij voor de keuze om óf bij hem te blijven huren, óf te verhuizen tegen een vergoeding. Bumarang stond mij ditmaal belangeloos bij om een mooie vergoeding te onderhandelen. Echt klasse. Wil je wat doen aan je onterechte servicekosten, maar heb je net als ik het geduld niet dit via huurcommissie en rechter te doen, dan kan ik Bumarang van harte aanraden. Goede, uitgebreide en duidelijke communicatie en uitstekende service is wat je kan verwachten. Vandaar 5 sterren.
Danian Zwetsloot
Danian Zwetsloot
20:43 01 Sep 19
Wat en top bedrijf ze hebben mij goed geholpen met een flinke huurverlaging. Ze regelen alles voor je en je hoeft je nergens zorgen om te maken. Een aanrader voor iedereen die te veel huur betaald!!!
Laurien Tuut
Laurien Tuut
08:34 10 Sep 19
Top service van Bumarang! Direct mijn teveel betaalde servicekosten terug ontvangen zonder de procedure af te wachten. Fijne en snelle manier van communiceren.
Fini .
Fini .
11:53 11 Oct 19
Ze hebben mij erg goed geholpen met het verlagen van de huurprijs. Ik vond het in eerste instantie moeilijk om met hun in zee te gaan, omdat ik het toch een spannende business vond. Zijn dit soort bedrijven te vertrouwen? Mocht je ook twijfels hebben, nergens voor nodig in dit geval! Ze hebben mij en een vriend erg goed geholpen en je kan ze altijd zeer goed bereiken voor vragen tussendoor.
Carlos van den Heuvel
Carlos van den Heuvel
14:30 14 Jan 20
Mijn vriendin en ik zijn super tevreden over juliie manier van werken . Een goede snelle duidelijke correspondentie en uitleg en altijd vriendelijk. Wij bevelen jullie dan ook van harte aan bij andere mensen die geheel onterecht zonder dat men het weten, teveel huur en teveel service kosten betalen. Het is maar goed , dat er zo'n organisatie / kantoor als jullie bestaan ! Een dikke 10 + krijgen jullie van mijn vriendin en mijzelf natuurlijk ook. Met vriendelijke groeten, Carlos van Den Heuvel. En ga vooral zo door... !!! :)
Andrea Mennella
Andrea Mennella
18:48 13 Feb 20
Couple of months ago , I have received a letter at home announcing me that I pay to much rent. I tought initially it's a scam -however I have decided to go beyond this initial tought and see what is is about. As an Expat, renting a property within a real estate market with high demand and limited offer - always put in the condition to consider that paying high rental prices - is a normality and there is no other choice. Creating contact with Bumarang Team, I have realised that as an expat tenant - I have the right law backgorund to claim any potential overpriced rent for the contract I was in. The team , first of all , analysed my rental contract (at no costs) and notified me If I was eligibe to claim some percentage of the payed rent. Secondly , they have presented me the options I have in order claim some of the paid rent . The Collaboration started off very smooth , all the stept of the process where explaied clearly - all I had to do is sign an agreegement .There are no Cost invloved in the process. I have initiated this procedure with Bumarang - in Arpil 2019 and today I have found out that I have managed to have the rent lower massively!.Quite a sucess, I would say! What is really important to understand, once you start off this procedure ,are your contractual conditions - the termination clause need to be on the tenant side so , within 1 year period you need to make sure you are going to leave at that address.The tenant reaction is I would say - Normall!In worse case scenario, he will terminate the contact after 1 year and you need to find another rent! Thank you Bumarang for you Support!
Ben Boogaardt
Ben Boogaardt
14:33 24 Feb 20
Ze hebben me niet geholpen, maar daarmee toch geholpen. Mijn vrij simpele vraagstuk werd direct telefonisch doorgenomen en afgehandeld. Vriendelijk, to the point en behulpzaam. Blij mee.
valerio milani
valerio milani
08:03 01 May 20
Bumarang helped me to reduce my rent of about 100 euro per months. They helped me with everything and I didn't have to pay or do anything. In few months I received all my money back. Thank you very much Bumarang for your help!
Sebastiaan Roelofs
Sebastiaan Roelofs
10:01 29 Apr 20
Duidelijk, vriendelijk, behulpzaam, kundig en betrouwbaar. Ze hebben mij goed geholpen met een huurverlaging, waren altijd duidelijk en legden alles uit rondom het proces. Ik kon altijd met vragen bij ze terecht en ze wilden mij altijd verder helpen. Bumarang is zeker een aanrader als je te veel huur betaalt, ze krijgen het voor elkaar en betalen je snel uit.
Tika Meutia
Tika Meutia
17:45 11 May 20
We hebben een zeer goede ervaring gehad met Bumarang! Profesioneel, snel en vriendelijke beantwoording van emails. En het resultaat is goed, we hebben een gedeelte van de te veel betaalde huur teruggekregen.
Andres Fielbaum
Andres Fielbaum
14:59 02 Oct 20
We have just finished our process with Bumarang, and we are very glad about the result and also with the help received by Bumarang each time we needed it. Fully recommended.
Ida Schuurmans
Ida Schuurmans
11:32 02 Oct 20
Fijn om mee samen te werken. Goed resultaat. Goed bereikbaar en vriendelijk. Heb je echt wat aan!
Pierre-Antoine LEWANDOWSKI
Pierre-Antoine LEWANDOWSKI
19:33 29 Oct 20
Not knowing anything about dutch rental law, I contacted Bumarang explaining my situation against a shady landlord. I received a prompt response with all the details and advice I needed and hoped for. Thank you!
Yatish Porwal
Yatish Porwal
15:02 12 Nov 20
I had no clue about rental law but I felt that I am paying huge rent. Then I came in contact with Bumarang and they are amazing people. They handled the issue with utmost care and kept all communication very transparent. I wish I knew about them last year where I was ripped off for much higher rent just because I am an expat. Thank you Bumarang.
Vasislav Damenliev
Vasislav Damenliev
13:23 04 Dec 20
Really good service. Especially if you are a student and want to save money! I definitely recommend it!
Anna Korelin
Anna Korelin
16:11 08 Mar 21
As an international student, I contacted Bumarang with some problems with my rental contract and received friendly, useful and extremely efficient help. Would definitely recommend their service!
Graham Gannon
Graham Gannon
11:43 23 Jun 21
I would absolutely recommend Bumarang to anyone who suspects they may pay too much rent. The process was simple and everything was clearly explained. We managed to get our rent reduced significantly! I would give more than 5 stars if possible
Elicia Nally
Elicia Nally
20:06 23 Jun 21
Bumarang contacted me informing me that i could be paying too much rent. They handled the whole process. Great communication and service!
A L
A L
17:30 22 Jul 21
If you have any doubts about the services of Bumarang, stop having them! They do exactly what they promise in a fast and efficient way. In addition, they are very responsive, they always answer the phone and reply to the emails very fast and they can answer all your questions in a detailed and clear way. Totally recommended!!!
sandy caskie
sandy caskie
06:06 25 Aug 21
These guys were able to reduce my rent by half its original value! Service was excellent and they took care of the whole process - would absolutely recommend.
Mahamuda Rahman
Mahamuda Rahman
16:39 24 Nov 21
We got very lucky to get their letter on time just after we moved to our new place. It took some courage to actually pursue it, but very glad that we did. People at Bumarang are very professional, they explain the whole process clearly and facilitated the whole procedure. It's great that they know the law so well that they can help you stop getting exploited by your landlord.
Bekijk alle beoordelingen

Contact

Stuur een e-mail of laat ons contact met jou opnemen.
×