Beoordelingen

Bekijk hier de ervaringen van anderen met Bumarang.
Bumarang
4.6
powered by Facebook
Robin Rahman
Robin Rahman
2018-08-08T12:09:10+0000
Zeer goede ervaring met deze instantie, via whatsapp wordt er snel en duidelijk antwoord gegeven op vragen. Na het inwinnen van wat informatie werd er een aanbod gedaan. De afhandeling was zeer snel en transparant. Minpuntje was dat de terugvordering van contractkosten niet gelijk opgepakt kan worden obv het bedrag.
Stacey Cosse
Stacey Cosse
2018-08-02T04:50:02+0000
Het lijkt te mooi om waar te zijn. Je ontvangt een brief waarin staat dat je per direct geld terug ontvangt omdat je teveel aan je verhuurder betaald. Niks is minder waar. Je levert documenten aan en beantwoord wat vragen. En Bumarang doet hun werk! Top!
Julie Albertsz
Julie Albertsz
2018-07-18T10:41:23+0000
Very helpful and informative, there is a lot of things I didn’t know about and mathijs described everything to me. Received a quote and got pay on the same day!
Melvin Groenhof
Melvin Groenhof
2018-07-04T09:16:18+0000
Kreeg ineens een brief in de bus van Bumarang en ik dacht; toch even proberen. Een goed aanbod gekregen en diezelfde dag het geld nog op mijn rekening, omdat mijn huisbaas kennelijk een tijdje teveel servicekosten in rekening heeft gebracht. Top!
Jordy van der Wielen
Jordy van der Wielen
2018-06-29T19:12:36+0000
Bedankt voor de uitstekende service! Werd hoog tijd dat de verhuurders eens aangepakt worden. Zonder jullie brief had ik bijna een hoop geld misgelopen. Succes verder!
Csaba Sebesy
Csaba Sebesy
2018-06-27T09:22:19+0000
Top service! Bedankt
Vassilena Petrova
Vassilena Petrova
2018-06-25T09:37:04+0000
They respond fast and have clear communication. So far everything is as expected of their services.
Tim Sipkes
Tim Sipkes
2018-06-24T10:09:10+0000
Door middel van een brief werd ons studentenhuis op de hoogte gebracht van het feit dat wij servicekosten konden terugkrijgen van onze huisbaas, die ons hier nooit over geïnformeerd heeft. Ik en nog een huisgenoot zijn op de brief ingegaan en zo zijn wij in contact gekomen met Bumarang. Bumarang heeft naar onze huurovereenkomsten gekeken en geoordeeld dat wij inderdaad te veel servicekosten hebben betaald, en dus een deel zouden kun terugkrijgen. Bumarang heeft snel het geld naar ons overgemaakt en al onze vragen snel beantwoord. Zowel qua service alsook effectiviteit ben ik tevreden over Bumarang!
Rick van Alphen
Rick van Alphen
2018-06-22T15:02:08+0000
Nadat ik een brief ontving van Bumarang besloot ik telefonisch contact te zoeken. Ik vermoedde al langere tijd dat ik teveel servicekosten betaal maar wist niet zeker hoe ik dit aan moest pakken. Al mijn vragen werden vriendelijk en duidelijk beantwoord. Er is snel een overeenkomst getroffen en na enkele dagen is alles afgehandeld.
Maaike Bergström
Maaike Bergström
2018-06-19T20:29:50+0000
Had een brief gekregen dat ik servicekosten terug kon krijgen. Binnen een paar dagen was dit geregeld. Ik ben zeer tevreden en had geen moeite hoeven doen.
Jeroen de Vries
Jeroen de Vries
2018-06-18T17:03:19+0000
Goed geholpen en geïnformeerd, alle vragen werden (snel) behandeld en beantwoord. Zonder een heel juridisch proces in te hoeven kan je gemakkelijk een vergoeding krijgen voor bijv. te veel betaalde servicekosten en/of nutsvoorzieningen. Er wordt vrijblijvend een aanbod gedaan voor je (oude) huurcontract waarbij je vervolgens zelf kan beslissen of je daar mee akkoord gaat.
Tom Kerkhoff
Tom Kerkhoff
2018-06-15T18:28:09+0000
Transparant en effectief gaat Bumarang te werk! Ze verrichten goed werk door de woekerprijzen en servicekosten in de particuliere huursector aan te pakken. Ze handelen snel, zodat jij terug krijgt waar je recht op hebt zonder zelf te hoeven procederen met dure advocaten!
Viola Schmit
Viola Schmit
2018-06-06T20:32:10+0000
Makkelijke manier om toch nog iets te krijgen voor een oneerlijk oud huur contract! Snelle afhandeling en vriendelijke mensen!
Vera van der Loo
Vera van der Loo
2018-04-14T18:54:49+0000
Na wat gedoe met mijn huisbaas hoorde ik via via van dit bedrijf. Ik stuurde een mail en kreeg al snel een vriendelijke reactie. De opties werden mij begrijpelijk uitgelegd en al snel zijn wij tot een overeenkomst gekomen. Duidelijke uitleg, snelle afhandeling, helemaal top!
Bart Buitenhuis
Bart Buitenhuis
2018-04-14T18:47:35+0000
Al tweemaal heeft Bumarang mij uitstekend geholpen. Wat mij vooral erg goed bevalt is de manier waarop de soms ingewikkelde materie erg begrijpelijk en uitgebreid uitgelegd wordt. Contact opnemen is erg laagdrempelig en zij zijn erg behulpzaam. Geen slecht woord over te zeggen.
Marjolein van Dijk-Claassen
Marjolein van Dijk-Claassen
2018-03-14T09:35:28+0000
Uitstekende en vooral snelle service! Heel goed contact gehad met de heer Mathijs Betten. Voor herhaling vatbaar!
Thomas Kok
Thomas Kok
2018-02-28T09:59:02+0000
Kwam op facebook tegen dat ze je oude huurbaas aanpakken. Snelle goede service en perfect geregeld !
Achraf Eisenga
Achraf Eisenga
2018-02-03T00:43:10+0000
Geweldige service en goeie communicatie !
Chiel Overkamp
Chiel Overkamp
2018-01-18T13:31:47+0000
Na het lezen van een advertentie op Facebook zag ik dat ik bij mijn huurhuis waar ik 6 (!) jaar zat te veel servicekosten betaalde. Dat wist ik zelf ook al wel (hoe vroeg 4 mensen 60 euro voor tv/internet bijvoorbeeld) maar wist niet dat hij dat ieder jaar moest specificeren. En het teveel aan geld terug moest storten. Door 'gedoe' het nooit gedaan, maar Bumarang wél. Snel contact, duidelijk, via telefoon en Whatsapp. Vriendelijke man, goede antwoorden op de vragen, geld binnen 1 dag op rekening. Perfect.
Anita Pınar Kaçan
Anita Pınar Kaçan
2018-01-02T14:01:20+0000
Nieuw concept waar ik nog nooit van gehoord had, maar het is erg goed! Ik had veel problemen met mijn oude huisbaas en betaalde blijkbaar te veel huur, en daarnaast ook nog bemiddelingskosten aan de makelaar. Mij is geld geboden voor mijn oude contracten. Erg fijn, zeker als je zelf geen proces wilt beginnen, want zo krijg je er toch nog iets voor terug.
Merel Gmelig Meyling
Merel Gmelig Meyling
2017-12-05T16:04:27+0000
Alles is prima geregeld. Ze reageren snel en er wordt goed gecommuniceerd.
Kelly de Ruijter
Kelly de Ruijter
2017-12-01T20:28:41+0000
Op Facebook kwam ik een advertentie tegen dat mensen die bij mijn oude huurbaas hadden gehuurd geld terug konden krijgen, omdat er te veel servicekosten waren betaald, die de huurbaas niet terug had betaald aan de huurders. Ik heb geld gekregen van Bumarang voor het opsturen van mijn contract. Zij hebben er een zaak van gemaakt tegen mijn huurbaas. Een goede oplossing, want zelf wist ik niet dat ik nog geld terug kon krijgen en zelf had ik er geen zaak van gemaakt. Een makkelijke manier om geld te verdienen dus. Altijd snel reactie gehad en het geld was snel binnen!
Dominique Dolman
Dominique Dolman
2017-12-01T09:29:14+0000
Fijne service. Ze hebben alles goed uitgelegd, en netjes op tijd de afspraken nagekomen.
Mischa Wijsman
Mischa Wijsman
2017-11-30T08:38:06+0000
Erg goed geholpen, na invullen en aanleveren van alle benodigde stukken binnen een paar dagen al geld op de rekening. Ook afhandeling achteraf was uitstekend!
Mathieu Wonink
Mathieu Wonink
2017-11-29T21:55:23+0000
Professionele en betrouwbare dienstverlening . Heb je in het verleden teveel betaald voor je onzelfstandige huurruimte? Dan is Bumarang het perfecte bedrijf. Geen eindeloos juridisch proces, maar snel resultaat.
Annemarijn Hanssen
Annemarijn Hanssen
2017-11-29T17:48:06+0000
Prima service, goede communicatie. Het geld stond snel op mijn rekening.
Mierijn Maria Blokzijl
Mierijn Maria Blokzijl
2017-11-29T16:14:12+0000
Duidelijk en snel. Erg fijne communicatie!
Wilco Bosman
Wilco Bosman
2017-11-29T15:43:27+0000
Een dag nadat ik mijn telefoonnummer had geplaatst op de facebookpagina krijg ik al bericht. Diezelfde middag had ik alle nodige zaken opgestuurd en zijn we tot een duidelijk akkoord gekomen. Een erg goede en snelle service!
Denise Wijsman - Verkaik
Denise Wijsman - Verkaik
2017-11-29T15:43:20+0000
Fijne samenwerking en duidelijk communicatie! Zeker aan te raden.
Niek te Grotenhuis
Niek te Grotenhuis
2017-11-29T15:41:57+0000
Prima service!
Thomas Mol
Thomas Mol
2017-07-07T16:26:39+0000
Duidelijk snel en betrouwbaar!
Next Reviews
Bumarang
4.4
powered by Google
Dominique Dolman
Dominique Dolman
09:32 01 Dec 17
I have a good experience with them. They provide a good service and they do what they promiss. And quick responses.
Vera van der Loo
Vera van der Loo
19:02 14 Apr 18
Na wat gedoe met mijn huisbaas hoorde ik via via van dit bedrijf. Ik stuurde een mail en kreeg al snel een vriendelijke reactie. De opties werden mij begrijpelijk uitgelegd en al snel zijn wij tot een overeenkomst gekomen. Duidelijke uitleg, snelle afhandeling, helemaal top!
Bart Buitenhuis
Bart Buitenhuis
18:48 14 Apr 18
Al tweemaal heeft Bumarang mij uitstekend geholpen. Wat mij vooral erg goed bevalt is de manier waarop de soms ingewikkelde materie erg begrijpelijk en uitgebreid uitgelegd wordt. Contact opnemen is erg laagdrempelig en zij zijn erg behulpzaam. Geen slecht woord over te zeggen.
Marjolein van Dijk-Claassen
Marjolein van Dijk-Claassen
10:37 14 Mar 18
Super goede en vooral snelle service! Mocht het in de toekomst nogmaals nodig zijn, zal ik zeker weer contact opnemen met hen!
Chiel Overkamp Films
Chiel Overkamp Films
13:36 18 Jan 18
Na het lezen van een advertentie op Facebook zag ik dat ik bij mijn huurhuis waar ik 6 (!) jaar zat te veel servicekosten betaalde. Dat wist ik zelf ook al wel (hoe vroeg 4 mensen 60 euro voor tv/internet bijvoorbeeld) maar wist niet dat hij dat ieder jaar moest specificeren. En het teveel aan geld terug moest storten. Door 'gedoe' het nooit gedaan, maar Bumarang wél. Snel contact, duidelijk, via telefoon en Whatsapp. Vriendelijke man, goede antwoorden op de vragen, geld binnen 1 dag op rekening. Perfect.
Viola Schmit
Viola Schmit
20:40 06 Jun 18
Hele goede ervaring gehad met Bumarang. Goede manier om toch nog geld terug te krijgen van een oneerlijk huurcontract. Snel en vriendelijk geholpen!
Tom KERKHOFF
Tom KERKHOFF
18:32 15 Jun 18
Transparant en effectief gaat Bumarang te werk! Ze verrichten goed werk door de woekerprijzen en servicekosten in de particuliere huursector aan te pakken. Ze handelen snel, zodat jij terug krijgt waar je recht op hebt zonder zelf te hoeven procederen met dure advocaten!
Jeroen de Vries
Jeroen de Vries
17:05 18 Jun 18
Goed geholpen en geïnformeerd, alle vragen werden (snel) behandeld en beantwoord. Zonder een heel juridisch proces in te hoeven kan je gemakkelijk een vergoeding krijgen voor bijv. te veel betaalde servicekosten en/of nutsvoorzieningen. Er wordt vrijblijvend een aanbod gedaan voor je (oude) huurcontract waarbij je vervolgens zelf kan beslissen of je daar mee akkoord gaat.
Maaike van der Put
Maaike van der Put
20:28 19 Jun 18
Vriendelijke mensen, snel het geld op je bankrekening en geen zorgen meer. Super!
Rick van Alphen
Rick van Alphen
15:01 22 Jun 18
Nadat ik een brief ontving van Bumarang besloot ik telefonisch contact te zoeken. Ik vermoedde al langere tijd dat ik teveel servicekosten betaal maar wist niet zeker hoe ik dit aan moest pakken. Al mijn vragen werden vriendelijk en duidelijk beantwoord. Er is snel een overeenkomst getroffen en na enkele dagen is alles afgehandeld.
Tim Sipkes
Tim Sipkes
10:09 24 Jun 18
Door middel van een brief werd ons studentenhuis op de hoogte gebracht van het feit dat wij servicekosten konden terugkrijgen van onze huisbaas, die ons hier nooit over geïnformeerd heeft. Ik en nog een huisgenoot zijn op de brief ingegaan en zo zijn wij in contact gekomen met Bumarang. Bumarang heeft naar onze huurovereenkomsten gekeken en geoordeeld dat wij inderdaad te veel servicekosten hebben betaald, en dus een deel zouden kun terugkrijgen. Bumarang heeft snel het geld naar ons overgemaakt en al onze vragen snel beantwoord. Zowel qua service alsook effectiviteit ben ik tevreden over Bumarang!
Melvin Groenhof
Melvin Groenhof
09:20 04 Jul 18
Top bedrijf! Helpt studenten die al een (lange) tijd teveel betalen aan huur. Duidelijke en vriendelijke hulp. Goed aanbod gekregen en binnen een dag het geld op mijn rekening. Goeie zaak dit! (Y)
Julie Albertsz
Julie Albertsz
10:38 18 Jul 18
Heel snel geholpen had geen twijfels en geld werd de zelfde dag overgemaakt!
Robin
Robin
12:07 08 Aug 18
Zeer goede ervaring met deze instantie, via whatsapp wordt er snel en duidelijk antwoord gegeven op vragen. Na het inwinnen van wat informatie werd er een aanbod gedaan. De afhandeling was zeer snel en transparant. Minpuntje was dat de terugvordering van contractkosten niet gelijk opgepakt kan worden obv het bedrag.
Tommy Van Beeck
Tommy Van Beeck
16:48 14 Aug 18
Snel en adequaat geholpen met de terugvordering mbt bemiddelingskosten. Contact en afhandeling verliep uitstekend. Ook de mogelijkheid om de vereiste documenten online te signeren werkte perfect wat een hoop tijd en moeite heeft bespaard. Fijne organisatie!
Pim Janmaat
Pim Janmaat
10:56 21 Sep 18
Heel goed, snel vriendelijk geholpen. Bumerang geeft via mail en whatsapp snel antwoord op al je vragen en zoekt samen met jou uit hoeveel je teveel hebt betaald. Ze doen je een voorstel waarna je online een overeenkomst kan tekenen. Kost weinig tot geen moeite. Kan het iedereen aanbevelen!
Fatima H.
Fatima H.
08:03 05 Oct 18
Goede ervaring met het team van Bumarang! Ik heb gehuurd bij Staate Beheer maar had altijd gedoe met hen. Hun vroegen teveel kosten voor de vloer en zelfs kosten voor meubels, terwijl alle meubels van mij waren! Bumarang heeft mij heel goed geholpen met mijn situatie.
Domingo Rodriguez
Domingo Rodriguez
12:45 05 Oct 18
Toen ik een woning had gevonden moest ik bemiddelingskosten betalen aan Duinzigt. Dit was toen een maand huur en daar kwam de btw nog overheen! Inmiddels weet ik dat dit niet mag omdat de woning op hun eigen website stond. Bumarang heeft mij goed geadviseerd over mijn mogelijkheden om de bemiddelingskosten terug te krijgen.
Raiesa Sahebdin
Raiesa Sahebdin
14:21 24 Oct 18
Ik heb een goede ervaring gehad met Bumarang. Op basis van mijn verzonden huurcontract zagen ze dat ik teveel betaal aan servicekosten. Na het ondertekenen van hun documenten, kreeg ik een bedrag teruggestort en dit allemaal in korte tijd. Verder was het contact met Bumarang fijn, kreeg snel reactie terug en het was erg duidelijk.
Benjamin Kuling
Benjamin Kuling
18:06 13 Aug 19
Dit zijn echt meesters in hun vak. Hoe ze mij in mijn strijd hebben bij gestaan is niet in geld uit te drukken.
Arnout Hengeveld
Arnout Hengeveld
09:57 19 Aug 19
Eerst heb ik zelf geprobeerd mijn veel te hoge servicekosten terug te krijgen: na vier maanden zeuren geen enkel resultaat. Ik had weinig zin om de huurcommissie in te schakelen en naar de rechter te stappen, dus koos ik voor Bumarang. Voor een mooi bedrag, dat de volgende dag op mijn rekening stond, namen zij het proces over. Mijn huisbaas begon wel wat te sputteren toen bleek dat zijn 'extra' inkomstenbronnetje was drooggevallen. Bumarang heeft hem echter snel weten te overtuigen hier geen contact meer met ons over op te nemen, en daar heeft hij zich vervolgens aan gehouden. Na het proces stelde de huisbaas mij voor de keuze om óf bij hem te blijven huren, óf te verhuizen tegen een vergoeding. Bumarang stond mij ditmaal belangeloos bij om een mooie vergoeding te onderhandelen. Echt klasse. Wil je wat doen aan je onterechte servicekosten, maar heb je net als ik het geduld niet dit via huurcommissie en rechter te doen, dan kan ik Bumarang van harte aanraden. Goede, uitgebreide en duidelijke communicatie en uitstekende service is wat je kan verwachten. Vandaar 5 sterren.
Danian Zwetsloot
Danian Zwetsloot
20:43 01 Sep 19
Wat en top bedrijf ze hebben mij goed geholpen met een flinke huurverlaging. Ze regelen alles voor je en je hoeft je nergens zorgen om te maken. Een aanrader voor iedereen die te veel huur betaald!!!
Laurien Tuut
Laurien Tuut
08:34 10 Sep 19
Top service van Bumarang! Direct mijn teveel betaalde servicekosten terug ontvangen zonder de procedure af te wachten. Fijne en snelle manier van communiceren.
Bekijk alle beoordelingen

Contact

Stuur een e-mail of laat ons contact met jou opnemen.