Over Bumarang

Team Bumarang

Bumarang helpt huurders door heel Nederland

Het valt ons op dat de meeste huurders te veel betalen, maar hier niets aan doen. Dit komt omdat ze niet goed op de hoogte zijn van hun rechten. Wij vinden dit jammer, want hierdoor lopen huurders veel geld mis. We helpen huurders door heel Nederland bij het terugkrijgen van te veel betaalde kosten.

Bumarang wil hier wat aan doen

Het is ons doel om huurders te helpen te veel betaalde kosten terug te krijgen, zonder gedoe. Om ons doel te bereiken proberen we de dienstverlening van Bumarang zo eenvoudig mogelijk te maken.

Team Bumarang

Werkwijze Bumarang

Wij werken op basis van no-cure, no-pay. Dat betekent dat we alleen verdienen als we jouw huurprijs ook echt kunnen verlagen.

Hoe dat precies werkt? We worden betaald uit de huur die jij tot de huurverlaging te veel betaalt. Alles wat je hierna bespaart, is volledig voor jou. De te veel betaalde huur vragen we terug bij de verhuurder.

blank
blank

Team

blank
Romy
blank
Samir
blank
Daniël
blank
Detmar
blank
Mathijs
blank
Detmar
blank
Romy
blank
Samir
blank
Mathijs
blank
Daniël

Wat zeggen anderen

Uitstekend
4.6
ELLEN
ELLEN
Ik ben blij dat mijn huur van de flat Beeckestein te Deventer verlaagd is. De verhuurder houdt helemaal geen rekening met de regels van de huurcommissie. Ik ben blij dat ik jullie ingeschakeld heb en dat we een compromis gesloten hebben met de verhuurder. Ik heb geen zin in de rechtbank en lange procedure. En waar ik helemaal blij mee ben is, als in de toekomst de verhuurder veel teveel huur wilt vragen, dat jullie gratis willen controleren of de huurprijs terecht is. Dat is toch fantastisch! Dat noem nazorg. 👍
Iulia Iulia
Iulia Iulia
De juristen van Bumarang hebben uitstekend werk geleverd en mij geholpen de huurprijs te verlagen. Deze mensen kennen de wetten en komen op voor de rechten van huurders. Ik dank hen voor het goede werk dat ze hebben geleverd en ik beveel Bumarang ten zeerste aan.
Turgay Yildirim
Turgay Yildirim
Perfecte dienstverlening dankzij bumarang betaal ik maandelijks 200 euro minder!
onno flaman
onno flaman
Bumarang heeft er voor gezorgd dat mijn kosten als duurder drastisch zijn verminderd. Hier ben ik ze heel erg dankbaar voor. Ze hebben alles netjes geregeld, de communicatie was goed.Een hele fijne samenwerking dus.
js_loader

Huurcheck

Bereken of je te veel huur betaalt.

Contact

Stuur een bericht en laat ons contact met jou opnemen.