Over Bumarang

Maak kennis met Detmar en Mathijs.

Over Detmar en Mathijs

Specialisten in het huurrecht.

Bumarang is opgericht door Detmar Ruessink en Mathijs Betten. We helpen huurders door heel Nederland bij het terugkrijgen van te veel betaalde kosten.

Het valt ons op dat de meeste huurders te veel betalen, maar hier niets aan doen. Dit komt omdat huurders geen zin hebben in ingewikkelde procedures of omdat ze niet goed op de hoogte zijn van hun rechten. Ook zijn sommige huurders bang voor ruzie met de verhuurder. Wij vinden dit jammer, want hierdoor lopen huurders veel geld mis.

Bumarang wil hier wat aan doen. Het is ons doel om huurders te helpen te veel betaalde kosten terug te krijgen, zonder gedoe. We willen voorkomen dat huurders in langdurige juridische conflicten belanden en achteraf met kosten worden geconfronteerd.

Om ons doel te bereiken proberen we de dienstverlening van Bumarang zo eenvoudig mogelijk te maken. Op basis van je huurcontract bieden we je directe teruggave. Zelfs als je al bent verhuisd. Daarnaast willen we goed bereikbaar zijn. Dit doen we door zo veel mogelijk digitaal te werken. Dit zorgt er voor dat alles snel geregeld wordt.

Over Mathijs

Duidelijkheid en creatieve oplossingen.
Bumarang Ontmoet het Team Mathijs

Mathijs heeft bedrijfskunde en vastgoedkunde gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen.

“Als je contact met Bumarang opneemt is de kans groot dat je mij spreekt. Het onderhouden van klantcontact is een van mijn taken bij Bumarang. Ik probeer klanten goed te begeleiden zodat ze onze dienstverlening volledig begrijpen. Ik treed daarnaast op in procedures bij de Huurcommissie en de rechtbank. Ik streef ernaar creatieve oplossingen te zoeken.”

Bumarang Ontmoet het Team Mathijs

Over Detmar

Het huurrecht toegankelijk voor iedereen.
Bumarang Ontmoet het Team Detmar
Bumarang Ontmoet het Team Detmar

Detmar heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen.

“Ik draag zorg voor procedures bij de Huurcommissie en de rechtbank. Daarnaast houd ik mij bezig met de incassering van vorderingen. Ik vind het leuk om bij te dragen aan de ontwikkeling van het huurrecht. Er is bij huurders en verhuurders nog te veel onduidelijkheid over hun rechten en plichten. Ik streef ernaar het huurrecht voor iedereen toegankelijk te maken.”

Contact

Stuur een e-mail of laat ons contact met jou opnemen.
×