Heb jij te veel servicekosten betaald?

Bij Bumarang houden we je graag op de hoogte van alles wat er speelt rondom het huren van je woning.

Wat zijn Servicekosten?

Deze keer hebben we het over iets waar bijna iedereen mee te maken krijgt: servicekosten. Dit zijn bedragen die je bovenop je kale huur betaalt voor extra diensten en leveringen. Het belangrijke hierbij is dat jouw verhuurder geen winst mag maken op deze kosten en je elk jaar een overzicht moet geven van de werkelijk gemaakte kosten.

De Belangrijke Datum: 1 juli

Die jaarlijkse afrekening zou je uiterlijk 1 juli moeten hebben ontvangen. Is die deadline voorbij en heb je nog steeds niets in handen?

Bumarang helpt bij te veel servicekosten

Geen zorgen, Bumarang is er om je te helpen. We kunnen je bijstaan in het verkrijgen van die afrekening en ervoor zorgen dat je niet te veel betaalt.

Bekijk de video over Servicekosten terugkrijgen.

 

Ook voor de Vrije Sector

Dat is allemaal leuk en aardig, denk je misschien, maar ik zit in de vrije sector, geldt dit dan ook voor mij? Jazeker! Een recente uitspraak van de Hoge Raad bevestigt dat ook huurders in de vrije sector recht hebben op een eerlijke afrekening van servicekosten. Bekijk de volledige uitspraak hier.

Succes met servicekosten

Even een succesverhaaltje tussendoor. Onlangs hebben we een huurder uit Leeuwarden geholpen die jaarlijks €2.220 aan servicekosten betaalde zonder ooit een afrekening te zien.

Wij van Bumarang gingen aan de slag, stapten naar de Huurcommissie, en wat denk je? De huurder had maar €42 per maand moeten betalen. De verhuurder heeft de te veel betaalde servicekosten terugbetaald. Weer een blije huurder erbij!

Blijf op de Hoogte

Blijf altijd op de hoogte en bezoek onze website voor de nieuwste updates en ontwikkelingen in het huurrecht.

Wij zijn er voor je

Heb je vragen, of zit je ergens mee? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om je te helpen. Reageer op deze e-mail of bel ons gerust op (050) 850 87 10.

Verwante berichten